0740 487 470 ancavetisan@yahoo.com
Selectează o Pagină

Lumea se schimbă în permanență, ceea ce determină modificări inclusiv în abordarea sănătății și a nutriției. Astfel, mă bucur să observ că oamenii au devenit din ce în ce mai conștienți în ceea ce privește atât sănătatea lor mentală, cât și cea fizică. Au început să caute consiliere pentru a preveni boli sau pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Astfel, a apărut conceptul de nutriție personalizată, pentru că nu suntem toți la fel. Avem organisme diferite, cu nevoi variate și cu reacții diferite la ceea ce mâncăm. 

Aceste nevoi nutriționale diferă în funcție de o serie de factori: ADN, vârstă, metabolism, obiceiuri alimentare, greutate, nivelul colesterolului, stilul de viață etc.

Studiile arată că fiecare metabolizează alimentele diferit, unii mai rapid, alții mai lent. Așadar, dacă am ști cum este afectat organismul nostru de către mâncărurile pe care le consumăm, am putea renunța la cele care produc daune și care ne aduc cu un pas mai aproape de diferite boli.

Primul lucru pe care îl puteți face, pentru a avea parte de o nutriție personalizată, este să mă contactați. Din păcate, cunoștințele dobândite citind cărți de nutriție sau articole, nu sunt suficiente. Aveți nevoie de sfatul unui doctor profesionist.

Așadar, vă voi face o evaluare a stării de sănătate printr-o consultație medicală și pe baza analizelor de laborator, împreună cu  preferințele culinare, ritmul de viață, astfel, vă pot îndruma corect. Bazându-mă pe nevoile medicale sau pe scopurile personale, pot face diete pentru slăbit, pentru sportivi, pentru copii sau diete pentru anumite afecțiuni (diabet zaharat, gută, alergii, intoleranțe, disfuncții endocrine, etc), pot face recomandări de stil de viață individualizat, realizez planuri cu mesele tale și vă pot îndruma în realizarea lor.

Planul alimentar stabilit inițial poate suferi modificări, pentru a se adapta la modificările în greutate. Totodată, nu voi uita nici de preferințele voastre alimentare, care pot fi neglijate în cadrul altor diete, dar nu și în programul Metabolic Balance. Un stil de viață este sustenabil, atât timp cât vă este pe plac. 

În plus față de realizarea dietelor alimentare, vom aborda subiecte educative, oferind mini-cursuri de nutriție la fiecare ședință. Practic, voi deveni antrenorul vostru pe toată durata programului.

Aflați soluția simplă și eficientă pentru greutatea ideală! Contactați-mă pentru mai multe detalii!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *