0740 487 470 ancavetisan@yahoo.com
Selectează o Pagină

Imaginează-ți un meniu care se potrivește perfect cu nevoile tale individuale. Un meniu care ia în considerare vârsta, sexul, nivelul tău de activitate, obiectivele de sănătate și preferințele personale. Sună bine, nu-i așa? Și totuși, este adevărat și funcționează, pentru că suntem unici.

Fiecare dintre noi este unic din punct de vedere biologic și genetic. De aceea, nu putem avea o abordare „un măr pentru toți” atunci când vine vorba de nutriție.

Vârsta, sexul, genetica, nivelul de activitate și obiectivele individuale de sănătate sunt doar câțiva dintre factorii care ne fac diferiți când vine vorba de nevoile noastre nutriționale.

Vârsta: Pe măsură ce înaintăm în vârstă, necesitățile noastre nutritive se schimbă. Un adolescent în creștere are cerințe diferite față de un adult tânăr sau o persoană în vârstă.
Sexul: Bărbații și femeile au nevoi nutriționale distincte. De exemplu, femeile au nevoie de mai mult fier în dietă, în timp ce bărbații pot avea nevoi mai mari de proteine.
Nivelul de activitate: Cât de mult ne mișcăm și câtă energie consumăm în activitățile noastre zilnice influențează cerințele calorice. Sportivii au nevoi diferite față de cei care duc un stil de viață mai sedentar.
Obiectivele de sănătate: Fiecare persoană are propriile sale obiective de sănătate, cum ar fi pierderea în greutate, dezvoltarea masei musculare, gestionarea unei afecțiuni medicale sau pur și simplu menținerea unei sănătăți optime.
Pentru a ilustra cum nutriția personalizată poate face o diferență semnificativă, aș vrea să împărtășesc povestea unei cliente, care m-a abordat pentru că se simțea obosită și lipsită de energie constant. Avea o rutină de exerciții și încerca să mănânce sănătos, dar nu părea să funcționeze.
După ce i-am evaluat obiceiurile alimentare, stilul de viață și obiectivele de sănătate, am creat un meniu personalizat pentru ea, ținând cont de nivelul ei de activitate și de preferințele alimentare. În doar câteva săptămâni, a început să simtă o creștere semnificativă a nivelului de energie. Și-a atins obiectivele și, mai multe decât atât, a învățat cum să își gestioneze nutriția într-un mod care să se potrivească cu viața ei. Acum, nutriția personalizată a devenit un mod de viață a ajutat-o să își îmbunătățească sănătatea și bunăstarea într-un mod durabil.
Meniul personalizat aduce cu sine promisiunea de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea, adaptându-se perfect la tine. Pentru a începe această călătorie către o nutriție personalizată, fă-ți o programare. Împreună, vom crea un plan alimentar care să te ajute să atingi obiectivele de sănătate și să te simți în cea mai bună formă a ta – pentru că tu ești unic, iar meniul tău ar trebui să fie, de asemenea, unic.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *