0740 487 470 ancavetisan@yahoo.com
Selectează o Pagină

Ai auzit și tu despre minunile făcute de postul intermitent (intermitent fasting)? Este un subiect foarte la modă zilele acestea, însă, de cele mai multe ori, uităm că orice dietă, dacă nu este personalizată pe afecțiunile noastre, poate face mai mult rău decât bine.

Astfel, dacă vrei să ții post intermitent, trebuie să ai în vedere următoarele:

1. Consultația medicală: Înainte de a lua orice decizie privind postul intermitent sau schimbarea semnificativă a dietei, este crucial să discuți cu mine, pentru că eu îți voi oferi o evaluare personalizată a situației tale. Voi ține cont de cât lucrezi, de cât dormi și de patologii, pentru că mesele pot fi două sau trei, pot conține sau nu gustări.
2. Monitorizare constantă: Pe parcursul postului intermitent, este important să fii atent la evoluția afecțiunilor tale și să î,o raportezi orice schimbare observată. Aceasta poate implica adaptarea planului tău alimentar.
3. Personalizare: Nu există o abordare „universală” pentru postul intermitent. Este esențial să-ți personalizezi planul în funcție de nevoile tale individuale și de afecțiunile tale.
4. Acoperirea nutrienților necesari: Mă voi asigura că obții toți nutrienții necesari pentru a evita deficiențele nutriționale. Chiar dacă nu ai timp să gătești, pentru că lucrezi mult, putem găsi variante care să acopere nevoile tale.
Dacă dorești să discutăm mai în detaliu despre modul în care postul intermitent ar putea fi adaptat la situația ta specifică sau dacă ai întrebări cu privire la afecțiunile tale, te încurajez să programăm o consultație individuală la numărul de telefon 0740 487 470. Sunt aici pentru a-ți oferi sprijin și pentru a furniza informații suplimentare în funcție de afecțiunile tale.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *