0740 487 470 ancavetisan@yahoo.com
Selectează o Pagină

Despre mine

Cu ce te pot ajuta

Ce pot face specific pentru tine?

Îți voi face o evaluare a stării de sănătate printr-o consultație medicală și pe baza analizelor de laborator, împreună cu  preferințele culinare, ritmul de viață, astfel, te pot îndruma corect. Bazându-mă pe nevoile medicale sau pe scopurile personale, pot face diete pentru slăbit, pentru sportivi, pentru copii sau diete pentru anumite afecțiuni (diabet zaharat, gută, alergii, intoleranțe, disfuncții endocrine, etc), pot face recomandări de stil de viață individualizat, realizez planuri cu mesele tale și te pot indruma în realizarea lor.

N

Pierdere în greutate

Urmând sfaturile și respectând planul de nutriție, ajungi la greutatea ideală.

N

Creare stil de viață sănătos

Pe baza planului individual de nutriție, îți vei crea un stil de viață sănătos.

N

Menținere greutate

Obișnuindu-te cu planul individual de nutriție, îți vei păstra greutatea ideală.

Rezultate reale

Plan individual de nutriție și consiliere pentru ca tu să-ți atingi scopul

Dacă îți dorești să pierzi în greutate sau să renunți la obiceiuri nesănătoase în alimentație, te voi ghidează pentru ca tu să-ți atingi scopul într-un mod eficient. În plus față de realizarea dietelor alimentare, vom aborda subiecte educative, oferind mini-cursuri de nutriție la fiecare ședință. Practic, voi deveni antrenorul tău pe toată durata programului.

%

Pierdere în greutate

%

Pierdere grăsime

%

Menținere greutate

Cine sunt?

Dr. Anca Vetișan – medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice

Numele meu este Anca Vetișan și, în cariera mea de medic, am observat mulți pacienți care se prezentau la mine cu complicații ale unor afecțiuni. De cele mai multe ori, acestea se datorau supraponderalității sau obezității. Am încercat să tratez aceste afecțiuni, dar am realizat că nu fac decât să ameliorez și să le fac suportabile.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să acționez la baza problemei: scăderea în greutate și menținerea acesteia. Un corp cu greutate normală, care primește din alimentație tot ceea ce are el nevoie, nu mai ajunge să prezinte sindrom metabolic, diabet, hipertensiune, afecțiuni ale articulațiilor, varice, oboseală, îmbătrânire prematură.

Practic nutriția, pentru că experiența mi-a demonstrat că la orice vârstă se poate trăi sănătos.

Prima consultație

Prima consultație constă în evaluarea obiceiurilor alimentare și verificarea analizelor de laborator. Pe baza acestora, vei fi informat cu privire la alimentele recomandate, asocierile sănătoase ale acestora și dimensiunea porțiilor, primind astfel un meniu personalizat pe nevoile corpului, conform vârstei, sexului și a nivelului de efort. Îți voi evalua procesele metabolice, evoluția sănătății, observând cum se comportă organismul în transformarea și distribuția nutrientilor în organism.

Continuăm împreună

Ulterior, voi continua susținerea stilului de viață sănătos cu diversificarea meniului. Totodată, voi fi acolo în orice moment al călătoriei spre greutatea dorită și te voi susține în momentele în care vei avea tendința de a renunța.

„Îi mulțumesc din suflet doamnei doctor Anca Vetișan pentru implicarea și coordonarea profesionistă de care am beneficiat pe parcursul programului de nutriție urmat. Am reușit astfel ca, în timp de 5.5 luni, să dau jos 22 kg și să îmi recapăt vitalitatea și încrederea în mine ca femeie. O recomand cu drag pe dna doctor Anca Vetișan, iar pe cei interesați îi sfătuiesc să aibă încredere în forțele lor. Mult succes!”

Marta Vasil Serdan

- 22 kg, 5.5 luni