0740 487 470 ancavetisan@yahoo.com
Selectează o Pagină

Home

[dt_call_to_action background=”fancy” line=”true” style=”1″]

Dr. Anca Vetisan – medic specialist in medicina de familie

Consilier nutritional pentru programul Metabolic Balance®

[dt_button size=”big” icon=”fa fa-phone” icon_align=”right” link=”tel:0740 487 470″ target_blank=”true”]0740 487 470[/dt_button][/dt_call_to_action]

Despre nutritie

Metabolic Balance este un concept nou de nutritie, care iti ofera un plan de alimentatie si reglare de metabolism, pe termen lung, respectiv pe durata a 4-6 luni. Conceptul de nutritie Metabolic Balance este justificat stiintific si medical, se elaboreaza dupa efectuarea de analize medicale si vine sa complecteze nevoile nutritive ale corpului fara sa scape din vedere eventualele afectiuni medicale existente. Astfel se explica faptul ca este personalizat pentru fiecare persoana in parte.

Obiectivul conceptului Metabolic Balance este conservarea sanatatii, redarea vitalitatii, slabirea in greutate, fara dereglare de metabolism si mentinerea greutatii pentru totdeauna.

Cine doreste sa slabeasca si sa-si recapete sanatatea a ajuns unde trebuie!

Princiipile care stau la baza conceptului Metabolic Balance sunt: mentinerea glicemiei, respectiv a insulinei din sange la nivel scazut si constant; absortia maxima a valorii biologice a alimentelor selectate; 3 mese pe zi in care se mananca alimente preparate dupa gustul fiecaruia, dar combinate dupa sfatul medicului.

Scaderea in greutate se face constant si continuu iar mentinerea greutatii dorite este etapa in care corpul se obisnuieste cu noua greutate pentru totdeauna.

  Nume

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon

  Mesaj

  Etapele programului Metabolic Balance

  Analize de sange

  Analizele de sange impreuna cu evaluarea medicala stau la baza determinarii alimentelor recomandate in programul Metabolic Balance.

  Planul de nutritie

  Sistemul computerizat genereaza un plan de nutritie personalizat pe baza informatiilor obtinute in etapa de evaluare.

  Consiliere

  Pe baza planului de nutritie vor fi stabilite intalniri periodice pentru indrumare si monitorizare. Consilierul Metabolic Balance se va asigura de respectarea planului.